coÅ› czerwonego na niebie

Z ostatniej chwili.

Moderator: Moderatorzy ogólni

coÅ› czerwonego na niebie

Postprzez beatkar6 Pn lip 12, 2010 22:59

Witam może niektórzy pomyślą, że mi odbiło ... ale dziś około godziny 22.20 zauwarzyłam na niebie bardzo szybko poruszający się obiekt, nie możliwością jest to żeby był to samolot ani coś w tym stylu ... zmieniał bardzo szybko kierunki w pewnym momęcie znikł, zapalił się i znowu znikł ..i potem się już nie pojawił...tylko nie mowcie ze zwariowałam... mam nadzieje, że ktoś jeszcze oprucz mnie to widział i o tym napisze ...ja jestem przerażona! :-/
co o tym myślicie ...? szkoda, że nie zrobiłam zdjęcia ale szczerze to nawet zbytnio lornetką nie mogłam tego dojrzeć .
beatkar6 Nieokreślona
Turysta
Turysta

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Postprzez evika Pn lip 12, 2010 23:17

A ja jestem pewna ze wcale Ci nie odbilo ;-) poniewaz 2 tygodnie temu tutaj w Uk,widzialam nie tylko ja ,ale i rowniez 2 osoby z JL ktore byly u mnie na weekend,dziwnie to wygladalo,napewno nie byly to samoloty,za szybko sie przemieszczaly,a wiesz ja jako kobieta ze skonnoscia do przesadzania moglam to wytlumaczyc tym, ze wypilam o jedno piwo za duzo;-)no ale byly rowniez osoby zupelnie trzezwe ktore patrzyly w niebo z niedowierzaniem,takze dziwne cos to,hmm
evika Kobieta
OdwiedzajÄ…cy
OdwiedzajÄ…cy

Postprzez beatkar6 Pn lip 12, 2010 23:27

http://www.youtube.com/watch?v=SjlsQ8Uc1i0 jeżeli wejdzie wam link i odsłuchacie tego faceta co mowi ... to ja widziałam dokładnie to samo...
evika tylko wiesz ja dzisiaj jeszcze nic nie piłłam i to mnie przeraża, że na trzeźwo to widziałam ...nawet jak o tym pisze ciarki mi przechodzą
beatkar6 Nieokreślona
Turysta
Turysta

Postprzez C_L_S Wt lip 13, 2010 10:35

poczytajcie o piorunach kulistych i porównajcie

:|
C_L_S Mężczyzna
Janowiak
Janowiak

Ostrzeżenia: 1

Postprzez TaDziQ Wt lip 13, 2010 10:55

to na pewno był piorun kulisty ... poza tym w naszych rejonach są teraz burze
TaDziQ Mężczyzna
Janowiak
Janowiak

Postprzez beatkar6 Wt lip 13, 2010 18:18

tadziQ kiedy ty ostatnio nad janowem burze widziałeś ...bo ja widzę słońce ..:)
beatkar6 Nieokreślona
Turysta
Turysta

Postprzez evika Åšr lip 14, 2010 13:03

u mnie akurat takie zjawisko jak burza nie wystepuje.Sa wiatry;-)deszcze,nic poza tym.A to cos to wcale nie wygladalo jak piorun kulisty,poniewaz pioruna kulistego widzialam na wlasne oczy jak mieszkalam jeszcze w Pl,to cos bylo napewno dziwne
evika Kobieta
OdwiedzajÄ…cy
OdwiedzajÄ…cy

Postprzez C_L_S Åšr lip 14, 2010 13:56

Aby powstał piorun kulisty wcale nie musi byc chmur ani zadnych innych warunkow kture zwykle powoduja i towarzysza ´zwykłym´ wyładowaniom atmosferycznym
nie wierze w takie bzdety a nawet jesli cos było to da sie to logcznie wytłumaczyc.

C_L_S Mężczyzna
Janowiak
Janowiak

Postprzez emilkok1 Åšr lip 14, 2010 15:30

beatkar6 napisał(a):Witam może niektórzy pomyślą, że mi odbiło ... ale dziś około godziny 22.20 zauwarzyłam na niebie bardzo szybko poruszający się obiekt, nie możliwością jest to żeby był to samolot ani coś w tym stylu ... zmieniał bardzo szybko kierunki w pewnym momęcie znikł, zapalił się i znowu znikł ..i potem się już nie pojawił...tylko nie mowcie ze zwariowałam... mam nadzieje, że ktoś jeszcze oprucz mnie to widział i o tym napisze ...ja jestem przerażona! :-/
co o tym myślicie ...? szkoda, że nie zrobiłam zdjęcia ale szczerze to nawet zbytnio lornetką nie mogłam tego dojrzeć .

5 razy w zyciu to widzialem raz jak bylem mały wraz z moja mamą :> bo tak mi nik nie wiezyl
z tego co pamietam to sie poruszalo tak szybko ze od horyzontu nieba do drugiego widocznego przezemnie horyzontu to lecialo i wracala ale tak szybko ze max 5-6 sekund to bylo a potem zygzakiem, troche ognia zobaczylem i zniklo
Ostatnio edytowano Śr lip 14, 2010 15:31 przez emilkok1, łącznie edytowano 1 raz
emilkok1 Mężczyzna
Stały bywalec
Stały bywalec

Postprzez C_L_S Åšr lip 14, 2010 15:49

Jakbym tak czesto to widywał to bym sie tym nie chwalił tylko zaczoł martwic :p

C_L_S Mężczyzna
Janowiak
Janowiak

Następna strona

Powrót do Aktualności ze świata

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player