[Ankieta] Plaża Party

Moderator: Moderatorzy ogólni

Czy Plaża Party to dobry pomysł?

Tak
25
86%
Nie
4
14%
Nie mam zdania
0
Brak głosów

Liczba głosów : 29

[Ankieta] Plaża Party

Postprzez pajox Cz maja 13, 2010 19:19

Jako, że na forum za bardzo politycznie się zrobiło to może coś na rozluźnienie ;-)

propozycja imprezy Klubu Awangarda:

Plaża Party - mega impreza na janowskiej plaży.
Organizatorzy zastanawiajÄ… siÄ™ nad amatorskimi popisami dj'i w stylu latino, cuba, house, reggae.

Plażowe drinki, bikini, hawajskie koszule, i bermudy a wieczorem blues i szanty na żywo ze sceny nad plażą
Zbieramy opinie, pomysły na gry i turnieje w ramach ww imprezy
(piszemy w postach)

Zapraszam na moje portfolio: pajoxdesign.pl
Prawa autorskie wszystkich moich zdjęć oraz grafik prezentowanych na forum zastrzeżone!
pajox Mężczyzna
Newsman
Newsman

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Postprzez jasio Cz maja 13, 2010 21:59

moglbym pomoc chetnie w organizacji, moge zorganizowac pokaz barmanski flair :)
jasio Mężczyzna
OdwiedzajÄ…cy
OdwiedzajÄ…cy

Postprzez evika Pt maja 14, 2010 11:11

Jak najbardziej jestem za,a jak impreza bylaby po 23 lipca to juz calkiem,ostatnio wszystko co fajne mnie omija ;-)
Takze pomysl rewelka:-)trzymam kciuki:-)
evika Kobieta
OdwiedzajÄ…cy
OdwiedzajÄ…cy

Postprzez mnc Pt maja 14, 2010 12:58

Jak najbardziej za. Podoba mi się taka inicjatywa, trzeba by wykorzystać w końcu walory naszej plaży nie tylko do leniuchowania w słońcu. Tylko co na to 'Grupa Trzymająca Władzę'? Czy pozwolą na zorganizowanie czegoś takiego, bo przecież dbają o kolonie jak o złote jajka, zapominając że janowiacy również chcieliby mieć trochę atrakcji nad zalewem...

mnc Mężczyzna
Administrator
Administrator

Postprzez voitekw18 Pt maja 14, 2010 14:50

Dla koloni też byłaby to jakaś atrakcja więc pewnie skorzystałby na tym każdy i janowiacy i przebywający na kolonii mieli by nową atrakcję ..
voitekw18 Mężczyzna
Przejezdny
Przejezdny

Postprzez awangarda-klub Pt maja 14, 2010 15:25

Pomysł jest nasz ,realizacja natomiast mam nadzieje będzie wspólna z MOSirRem , Domem Kultury i Janowianką. Wystąpiliśmy z inicjatywa już teraz ,zbierając opinie i pomysły ,chcemy ,żeby impreza była całodniowa i przeciągnięciem na bardzo późny wieczór . poza muzyka pełna innych atrakcji od konkursu na najładniejszy zamek z piasku przez Miss Plaży , turniej piłki plażowej itd...............................zbieramy pomysły każdy kto chciałby nam pomóc i włączyć się do organizacji lub wystąpić z czymkolwiek mile widziany. Zapraszamy do klubu jako "kontaktu operacyjnego" www.awangarda-klub.pl awangarda-klub@o2.pl tel 693971313
awangarda-klub Mężczyzna
Bywalec
Bywalec

Postprzez XM3N So maja 15, 2010 10:02

nom pomysł jak najbardziej godny zrealizowania :) może wrócą dawne czasy zalewu :) Powodzenia zycze
XM3N Mężczyzna
Stały bywalec
Stały bywalec

Postprzez kubus So maja 15, 2010 11:21

Również jestem jak najbardziej za.Pomysł bardzo dobry na lato :-> mam nadzieję,że wypali.Życzę powodzenia.
kubus Kobieta
Bywalec
Bywalec

Postprzez mnc Wt cze 15, 2010 20:17

Powiem Wam, że temat ruszyliśmy i szykuje się impreza na całkiem sporą skalę. Będziemy potrzebować od Was opinii czego się spodziewacie po takim evencie.

Chcemy zapewnić ciekawe spędzenie czasu dla każdego, zaczynając już przed południem ciekawymi konkursami dla każdego. Mamy nadzieję, że uda się zorganizować aktywny wypoczynek dla rodzin z ciekawymi nagrodami. Głównym celem będzie oczywiście dobra zabawa i promocja naszego miasta. Oglądaliśmy już plażę i mamy nadzieję, że pod względem logistycznym będzie się dało wykorzystać jej potencjał zgodnie z naszym zamiarem :)

Postaramy się przyszykować atrakcje dla każdego i tutaj zwracamy się z prośbą również do Was. Jeżeli macie ciekawe pomysły na to jak można w sposób atrakcyjny wykorzystać walory tego miejsca - piszcie propozycje w tym temacie. Każda cenna porada może się przyczynić do jeszcze większego sukcesu :tańczy:

mnc Mężczyzna
Administrator
Administrator

Postprzez ygrek3 Åšr cze 30, 2010 12:18

Moim zdaniem trzeba zorganizować coś zarówno dla starszych jak i młodszych :) w końcu w bule nam się całkiem dobrze grało rok temu :-)

Bądź wierny sobie, a będziesz miał wiernych.
ygrek3 Mężczyzna
OdwiedzajÄ…cy
OdwiedzajÄ…cy

Następna strona

Powrót do Opinie

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player