Kradzież publicznych pieniędzy

Czyli cała ta nasza biurokracja... Możemy tutaj wyrazić nasze opinie i sugestie na temat wladz Janowa Lubelskiego.

Moderator: Moderatorzy ogólni

Kradzież publicznych pieniędzy

Postprzez maryczko12 Pn maja 03, 2010 13:37

Jak się odniesie władza do marnowania publicznej kasy na wieńce ? Naliczyłem z kilkadziesiąt. Czy nie można by kupić jeden duży piękny wieniec? Jutro przyjedzie MPGieK i usunie je również za publiczne pieniądze. Co roku parę świat i podsumowując, jedna taka imprezka to pewnie z 2000 zł. Podliczyć kilka i mamy sporą sumkę rocznie.
maryczko12 Mężczyzna
Przejezdny
Przejezdny

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Postprzez voitekw18 Pn maja 03, 2010 16:27

Tak masz racje suche gałęzie z lasu powinni składac ... co się dzieje ostatnio z tyi ludzmi wszystko bee ... nic nie pasuje to źle tamto źle ten zły tamten jeszcze gorszy ..
voitekw18 Mężczyzna
Przejezdny
Przejezdny

Postprzez evika Pn maja 03, 2010 20:18

jakby poszli z bukietem bazi to tez byloby zle bo ze obciach robia,takimi drogimi samochodami jezdza a na kwiatki ich nie stac..ale macie problemy,tak zle i tak nie za dobrze. :mrgreen:
evika Kobieta
OdwiedzajÄ…cy
OdwiedzajÄ…cy

Postprzez surowy Wt maja 04, 2010 00:01

Aż się nie chce na to forum zaglądać, ciągle tylko komuś coś nie pasuje, coś jest nie tak. Ktoś coś zrobił - źle, nie zrobił - jeszcze gorzej. Po co płacić za cokolwiek, skoro wszystko kosztuje?

[img]http://img212.imageshack.us/img212/3623/183994961945677e2f856eevh1.gif[/img]
surowy Mężczyzna
Moderator
Moderator

Postprzez pajq Wt maja 04, 2010 10:04

Hahah no nie mogę :D zebrała się grupka osób, którym w Janowie nic nie pasuje i swoje fochy na forum prezentują. Ja rozumiem, dajcie jakieś mocne argumenty, przyczepcie się do czegoś poważnego, a nie "baby w stokach mówiły" i na wieńce wydali pieniądze. :lol:

"Trance nigdy nie zginie, tego jestem pewien, gdyż wciąż ewoluuje. To jedyna muzyka, która nie tylko powoduje, że tańczysz, wywołuje również Twoje łzy, pozwala marzyć. Taka muzyka nie może przejść do lamusa." - Jose Amnesia
pajq Mężczyzna
Moderator
Moderator

Postprzez jasio Wt maja 04, 2010 14:00

nie przesadzajmy.....

ale mnie jedna rzecz w tym temacie śmieszy: tych delegacji jest strasznie dużo, co roku coraz więcej.... niedługo będą podchodziły delegacje klubu szachistów i klubu fana golfa III........ dziwna popisowa szopka
jasio Mężczyzna
OdwiedzajÄ…cy
OdwiedzajÄ…cy

Postprzez bis Wt maja 04, 2010 23:32

w sumie też się nad tym zastanawiałem ale to nieważne. Za kradzież publicznych pieniędzy to może być właśnie dokonywany remont 19. Widzicie te zdjęcie z frontu robót na stronie głównej? widać tam piach, dodadzą trochę zwiru i zaleją warstwą 2 centymetrowego asfaltu. i to nie jest kradzież publicznych pieniędzy? ja się pytam gdzie się podziały pieniądze z mojej akcyzy bo warstwa asfaltu tam ułożona jak przejedzie przez nią x-tonowy TIR kilka razy to będzie taka jak ja wszyscy pamiętamy sprzed remontu. albo położa tam ze 30 cm asfaltu albo za 2 lata trzeba będzie kolejny remont robić. a jezeli o drogi chodzi to co się dzieje z uliczkami np koło straży niedokończone końce ulic, studzienki wystaja tak jakby planowali jeszcze dolać asfaltu i w ogóle chaos i bałagan 0 przemysleń, planowania prac. co to się dzieje z janowskimi ulicami. dodam, że nie tylko w samym janowie ale w okolicach podobnie. dziura na dziurze i nikt z tym nic nie robi a chyba każdy to odczuwa i jednakowo dotyka. kto te pieniądze KRADNIE? to jest pytanie za 100 punktów.

---->:D<-----
bis Mężczyzna
Turysta
Turysta

Postprzez voitekw18 Åšr maja 05, 2010 14:53

bis jeżeli chodzi o warstwę asfaltu na ulicy Ulanowskiej to w tej chwili ma ona już 30 centymetrów a nie jest to ostatnia warstwa asfaltu...jak były wcześniej koleiny pewnie narzekałeś teraz chyba narzekasz nie wiem na to że pracownicy piach w butach i kieszeniach do domu wynoszą ??
voitekw18 Mężczyzna
Przejezdny
Przejezdny

Postprzez voitekw18 Åšr maja 05, 2010 14:53

no może30 nie ma ale pewnie ponad 20 centymetrów ..
voitekw18 Mężczyzna
Przejezdny
Przejezdny

Postprzez evika So maja 08, 2010 14:13

chyba wychodza z zalozenia ze jak teraz zrobia dobrze to za rok nie beda mieli co robic i zwolnia ich z pracy...
Ostatnimi czasy na wyspach wcale nie jest lepiej,po ostatnich opadach sniegu..gdzie lezal przez tydzien ;-) dopiero mamy dziury,rozlazlo sie totalnie wszystko.Oczywiscie reakcja prrrawie natychmiastowa,Panowie wpadli z asfaltem,porozganiali wlascicieli aut parkujacych na poboczach,wylali ok 2 cm asfalt u(ok 15.00) i pojechali. Godz 17 -18 ludzie po pracy sie pozjezdzali,poustawiali samochody jak zwykle..a rano odjechali z calym asfaltem...i dziury sa nadal,a dodatkowo jakies smieszne laty pozostawaly..reakcji ze strony urzedu brak..no bo przeciez co?? wylali nie ;-) brak slow :roll:
Czyli wszedzie dobrze gdzie Nas nie ma ;-)
evika Kobieta
OdwiedzajÄ…cy
OdwiedzajÄ…cy

Powrót do Administracja

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player