Janusz Korwin-Mikke w Awangardzie

Tutaj zamieszczane są nowości z portalu.

Moderatorzy: pajox, Jacko, magirk, Newsman

Janusz Korwin-Mikke w Awangardzie

Postprzez pajq Wt mar 02, 2010 18:15

Obrazek

Już w najbliższy piątek, 5 marca o godzinie 18:30 w klubie Awangarda można będzie spotkać pana Janusza Korwin-Mikke. Spotkanie będzie poświęcone tematom:

*równouprawnienia (w tym również mniejszości),
*globalnego ocieplenia,
*szeroko pojętej liberalnej gospodarki.

Pan Janusz na początku przeprowadzi wykład a następnie będzie możliwość zadawania pytań oraz dyskusja na w/w tematy. Wstęp wolny, zapraszamy wszystkich zainteresowanych!
pajq Mężczyzna
Moderator
Moderator

Postprzez pajox Wt mar 02, 2010 22:56

Chętnie bym się z nim pokłócił bo podobno facet dość kontrowersyjny jest ale niestety mnie nie będzie. Bardzo fajna inicjatywa moim zdaniem z tym spotkaniem. Chodź nie wiem czy to trafi do Janowiaków bo to prości ludzie i broń b. nie jest to kierowane do ogółu.

Zapraszam na moje portfolio: pajoxdesign.pl
Prawa autorskie wszystkich moich zdjęć oraz grafik prezentowanych na forum zastrzeżone!
pajox Mężczyzna
Newsman
Newsman

Postprzez emilkok1 Cz mar 04, 2010 13:23

pajox napisał(a):Chętnie bym się z nim pokłócił bo podobno facet dość kontrowersyjny jest ale niestety mnie nie będzie. Bardzo fajna inicjatywa moim zdaniem z tym spotkaniem. Chodź nie wiem czy to trafi do Janowiaków bo to prości ludzie i broń b. nie jest to kierowane do ogółu.

ja jak na nieszczescie tez wyjechalem :P
wczoraj ogladalem z nim program na dwójce ;] koles wedlug mnie ciekawa osoba lecz wedlug mnie ma nie poukładane w głowie
emilkok1 Mężczyzna
Stały bywalec
Stały bywalec

Postprzez fartem Pt mar 05, 2010 17:10

Kto z janowiaów jes prosty a kto nie ???? DYLEMAT !!!!?? CI PROŚCI TO ZAZWYCZAJ DOBRZY I NIEZAROZUMIALI LUDZIE
fartem Mężczyzna
Przejezdny
Przejezdny

Postprzez pajox Pt mar 05, 2010 17:22

fartem napisał(a):Kto z janowiaów jes prosty a kto nie ???? DYLEMAT !!!!?? CI PROŚCI TO ZAZWYCZAJ DOBRZY I NIEZAROZUMIALI LUDZIE

Chodzi mi o to, że proporcjonalnie do liczby ludności z takiej Warszawy (oczywiście gdyby go wcześniej nie widzieli) myślę, że więcej ludzi by to interesowało...

Prawa autorskie wszystkich moich zdjęć oraz grafik prezentowanych na forum zastrzeżone!
pajox Mężczyzna
Newsman
Newsman

Postprzez pajox So mar 06, 2010 00:51

Z tego co słyszałem ludzi nie brakowało, no to się myliłem muszę przyznać ;-) wybaczcie.

Podobno cale spotkanie trwało dość długo bo do 21szej i choć Pan Janusz czasami przynudzał to ludzie nie żałują, że tam przybyli. Był ktoś jeszcze może? Jakieś uwagi? :-> Ja nie byłem (studia) wiec się indywidualnie nie wypowiem.

pajox Mężczyzna
Newsman
Newsman

Postprzez kubus So mar 06, 2010 21:11

A dobrze pajox słyszałeś:)ja tam byłam wczoraj i muszę powiedzieć,że było całkiem ciekawie.To było właściwie moje pierwsze spotkanie w życiu z takim politykiem,ba z polityką wogóle - nie jestem jakąś szczególną miłośniczką tej dziedziny.Ale takie słuchanie czyichś poglądów na żywo naprawdę wciąga,choć niekiedy miałam zupełnie odmienne zdanie niż Pan Korwin-Mikke np.odnośnie szczepionek na ,,świńską grypę" czy odnośnie problemu bezrobocia.Ale cóż każdy może mieć inne zdanie.Polityk jak polityk czasami udzielał wymijających odpowiedzi, czasami jakoś tak nie na temat zdarzało mu się mówić ale to chyba norma:)Publika nie zawiodła-cała sala jak dobrze widziałam była zapełniona,pytania ze strony gości też były zadawane a tym samym padały długie,wręcz wyczerpujące odpowiedzi, co skutkowało tym,że spotkanie ostatecznie zakończyło się nawet po 21.00 także troszkę trwało.
Ja ogólnie jestem bardzo zadowolona z tego wykładu i absolutnie nie żałuję,że tam się wybrałam:)jakby w przyszłości było jeszcze coś takiego organizowanego to oczywiście polecam,bo to naprawdę ciekawe doświadczenie:)
kubus Kobieta
Bywalec
Bywalec

Powrót do Aktualności

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości