Problemy z neostrada w janowie i okolicach

Moderator: Moderatorzy og贸lni

Problemy z neostrada w janowie i okolicach

Postprzez Mirek987 So lut 13, 2010 21:13

Witam. Pisz臋 ten temat poniewa偶 od pewnego czasu mam problemy z internetem neostrada. Gdy poszed艂em do punktu tp w janowie dowiedzia艂em sie ze janow ma problemy z przeciazeniami. Uzytkownicy neostrady z pewnoscia wiedza w czym jest problem. W punkcie tp dostalem informacje ze im bedzie wiecej zgloszen dotyczacych tego problemu tym szybciej zostanie on rozwiazany.Kazdy kto ma problem z internetem moze wystapic o zwrocenie pieniedzy za abonament. Jesli bedzie duzo wiecej zgloszen tym szybciej ten problem zostanie rozwiazany jak juz pisalem.

Pozdrawiam
Mirek987 Nieokre艣lona
Przejezdny
Przejezdny

Do艂膮czy艂(a): So lut 13, 2010 21:01

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Postprzez promen So lut 13, 2010 22:38

hej , takze mam problemy z neostrada dzwonilem dzis na infolinie i dowiedzialem sie tego samego co ty i ze maja przebudowe w planach i nie wiadomo kiedy bedzie lepiej
promen M臋偶czyzna
Przejezdny
Przejezdny

Do艂膮czy艂(a): Wt sie 12, 2008 15:37

Postprzez mnc N lut 14, 2010 01:08

W膮tek przeniesiony w odpowiednie miejsce :

Dla Niego 禄 Komputery 禄 Sieci

mnc M臋偶czyzna
Administrator
Administrator

Do艂膮czy艂(a): N maja 21, 2006 23:08

Postprzez bme N lut 14, 2010 14:59

Pewnie powiedzieli wam ze b臋d膮 zak艂ada膰 nowe serwery, je艣li zaczniecie dzwoni膰 do nich to zrobi膮 tak jak powinno by膰 a jak nie to ca艂y czas b臋dzie tak samo, wiem co艣 o tym bo rok temu by艂o tak samo, i wtedy ja dzwoni艂em do nich i naprawili to tak samo b臋dzie teraz a to 偶e serwery s膮 przeci膮偶one i 偶e maja zamiar zak艂ada膰 nowe to ju偶 od 3lat jest ta bajka.
bme M臋偶czyzna
Przejezdny
Przejezdny

Do艂膮czy艂(a): Pt sty 08, 2010 11:27

Postprzez Mirek987 N lut 14, 2010 18:17

ja mam ten problem gdzie艣 od 艣wi膮t, gdyby mieli prawdziwa konkurencje w janowie tak膮 jak upc to moze by sie tak nie bawili z ludzmi. Pamietam jak kilka lat temu chodzili po domach z upc i pytali ludzi czy byli by takim czyms zainteresowani. gdyby teraz zrobili ankiete to mysle ze pozytywnie by wyszla
Mirek987 Nieokre艣lona
Przejezdny
Przejezdny

Do艂膮czy艂(a): So lut 13, 2010 21:01

Postprzez emilkok1 Pn lut 15, 2010 14:07

mi neostrada w janowie zawsze MULI ! niby 1 megabit ale woolno bardzo sie wszystko wczytuje
emilkok1 M臋偶czyzna
Sta艂y bywalec
Sta艂y bywalec

Do艂膮czy艂(a): Pt lip 13, 2007 23:34

Powr贸t do Sieci

Kto przegl膮da forum

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy to forum: Brak zalogowanych u偶ytkownik贸w i 0 go艣ci

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player