Opinie o klubie

Moderator: Moderatorzy ogólni

Opinie o klubie

Postprzez evika N sty 24, 2010 13:36

Nie mam sie gdzie podpiac z moim postem,wiec wepcham sie tutaj,musze pochwalic stronke :-) bardzo fajna i przejrzysta,bardzo duzo informacji,no superrr,i jak dobrze dojrzalam stworzona przez naszego kolege forumowego.. jak dla mnie na A++++

Temat wydzielony aby nie tworzyć śmietnika.
Klub komentujemy w tym temacie - ogólne opinie odnośnie klubu.
Do imprez sÄ… inne tematy - gdzie komentujemy TYLKO imprezy.
Prosimy nie mieszać.

Come On England !!!
evika Kobieta
OdwiedzajÄ…cy
OdwiedzajÄ…cy

Postprzez INVestor N sty 24, 2010 15:37

hmm Awangarda.... jak dla mnie tak srednio tam jest. Nie poboba mi sie to ze jak chcesz sobie potanczyc to wszyscy sie na ciebie gapia. Szkoda ze nie ma osobnego parkietu. Jak dla mnie w skali od 1 do 6 daje 3 :)
ps... fajnie jest pomalowane wewnÄ…trz

Obrazek

INVestor Mężczyzna
Bywalec
Bywalec

Postprzez loraq N sty 24, 2010 17:36

po % nikt nie zwraca uwagi na to że ktoś się patrzy;p

0_o
loraq Kobieta
Stały bywalec
Stały bywalec

Postprzez ferdek N sty 24, 2010 20:10

A ten klub ma swoją stronę i jak ktoś będzie zainteresowany jakimiś występami,to sobie zajrzy tam i się dowie co jest grane,a takie promowanie klubu na forum to już lekka przesada.To co było poruszone na temat tego klubu raz czy dwa razy na forum to wystarczy,podana była strona tego klubu,każdy znajdzie jak będzie chciał.I jeszcze jedno jak ktoś tam parę miesięcy temu zachwalał hotel królewski, jak tam jest fajnie i żarcie dobre itp. to post został usunięty przez administratora,więc się zastanówcje co robicie,bo dla mnie robicie to samo(zachwalacie czy może poprostu reklamujecie)
ferdek Nieokreślona
Przejezdny
Przejezdny

Postprzez pajox N sty 24, 2010 20:39

Po pierwsze: pisz w odpowiednim temacie! (twój post został przeniesiony)

Po drugie:
Strona jest i informuje o imprezach. Ale do komentowania klubu i imprez służy forum. Przez to też każda impreza jest w osobnym wątku co może i reklamuje klub ale pozwala też trzymać porządek na forum bo ludzie piszą w odpowiednich watkach o innych imprezach nie tworząc w jednym temacie śmieci o wszystkim na temat klubu.

Klub jest naszym zdaniem najlepszą rozrywka w Janowie wiec jak najbardziej zasłużył na swój dział.
Przecież forum służy do dyskusji na różny temat. Również na temat klubu.

Po trzecie: bez obrazy ale to nie Twoja sprawa ;-) Admin stworzył dział i trzeba się do tego przystosować, nikt nie każe ci tu zaglądać jak nie chcesz.

Po czwarte: klub również reklamuje to forum wiec coś za coś :)

Zapraszam na moje portfolio: pajoxdesign.pl
Prawa autorskie wszystkich moich zdjęć oraz grafik prezentowanych na forum zastrzeżone!
pajox Mężczyzna
Newsman
Newsman

Postprzez ferdek N sty 24, 2010 21:09

To możesz usunąć mój profil,bo wam się w baniach już wywraca od tego klubu. :roll:
ferdek Nieokreślona
Przejezdny
Przejezdny

Postprzez evika N sty 24, 2010 22:44

ferdek napisał(a):To możesz usunąć mój profil,bo wam się w baniach już wywraca od tego klubu. :roll:

..moze i wyrwaca,ale to chyba dobrze,nie sadzisz??

Investor z tym tanczeniem wsrod stolikow to masz racje,troche kicha..niewiem jak jest w Avangardzie bo jeszcze nie bylam,ale jak juz ktos pisal troszku % i juz po klopocie.Mnie to strasznie rozwalaja takie np male wesela,gdzie na poczatku wszyscy tacy oh,eh,zawstydzeni,a za pare godzin albo na stoliku tancza albo pod, ;-)

Come On England !!!
evika Kobieta
OdwiedzajÄ…cy
OdwiedzajÄ…cy

Postprzez INVestor Pn sty 25, 2010 00:46

w sumie z tymi procentami to racja :) ale nie chodzi o to zeby sie uchlac tylko zeby klimat był fajny. A ta sprawa z parkietem po srodku niestety jest kulą u nogi... jak dla mnie

Obrazek

INVestor Mężczyzna
Bywalec
Bywalec

Postprzez loraq Pn sty 25, 2010 10:34

a kiedy będzie otwarta druga sala ?

0_o
loraq Kobieta
Stały bywalec
Stały bywalec

Postprzez awangarda-klub Pn sty 25, 2010 10:49

Witam...... Proszę mi wierzyć że taki układ lokalu nie jest niczym nadzwyczajnym!!! Wiem ,że w okolicach wszyscy przyzwyczajeni są do układu typowo dyskotekowego ,bar i sala do tańczenia, Nasz klub jak zresztą chyba już Państwo zauważyli odbiega daleko od "normy" regionalnej.Układ klubu jest bardzo podobny do warszawskiej "Piwnicy pod Harendą" ,"Irish Pubu" przy Miodowej czy "Pubu Patrick's" przy hotelu Forum.
INVestor napisał(a):Nie poboba mi sie to ze jak chcesz sobie potanczyc to wszyscy sie na ciebie gapia

Myślę,że bardziej to Panu się wydaje ,że się gapia niż w rzeczywistości tak jest! Poza tym chyba nic strasznego się nie dzieje, kiedy ktoś zerknie na tańcząca parę,myślę nawet ,iż świetny taniec byłby doceniony brawami, co już się zdarzało , o gratisie od klubu nie wspomnę (wejściówki czy drink )
Mam nadzieje , że nasz klub przyczyni się do większego wyluzowania Janowiaków, co już się dzieje i aby procentowało na przyszłość!(proszę zerknąć na nasza stronę http://www.awangarda-klub.pl tam jest kilka fotek z imprez u nas organizowanych ,i jakoś nie widać wielkiego zażenowania wśród tańczących)
pozdrawiamy!
awangarda-klub Mężczyzna
Bywalec
Bywalec

Następna strona

Powrót do Opinie

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości