Witam...... Proszę mi wierzyć że taki układ lokalu nie jest niczym nadzwyczajnym!!! Wiem ,że w okolicach wszyscy przyzwyczajeni są do układu typowo dyskotekowego ,bar i sala do tańczenia, Nasz klub jak zresztą chyba już Państwo zauważyli odbiega daleko od "normy" regionalnej.Układ klubu jest bardzo podobny do warszawskiej "Piwnicy pod Harendą" ,"Irish Pubu" przy Miodowej czy "Pubu Patrick's" przy hotelu Forum.
INVestor napisał(a):Nie poboba mi sie to ze jak chcesz sobie potanczyc to wszyscy sie na ciebie gapia
Myślę,że bardziej to Panu się wydaje ,że się gapia niż w rzeczywistości tak jest! Poza tym chyba nic strasznego się nie dzieje, kiedy ktoś zerknie na tańcząca parę,myślę nawet ,iż świetny taniec byłby doceniony brawami, co już się zdarzało , o gratisie od klubu nie wspomnę (wejściówki czy drink )
Mam nadzieje , że nasz klub przyczyni się do większego wyluzowania Janowiaków, co już się dzieje i aby procentowało na przyszłość!(proszę zerknąć na nasza stronę
http://www.awangarda-klub.pl tam jest kilka fotek z imprez u nas organizowanych ,i jakoś nie widać wielkiego zażenowania wśród tańczących)
pozdrawiamy!