Opinie o klubie

Moderator: Moderatorzy og贸lni

Re: Opinie o klubie

Postprzez evika 艢r mar 03, 2010 22:21

emu napisa艂(a):bylem tam ostatni raz i wi臋cej wsp贸lnie z moimi znajomymi nie p贸jdziemy !

mam 2 komenty do Twojego posta
1) lud tam przebywajacy bedzie Ci naprawde wdzieczny :-)
2) jest to jedyne madre zdanie jakie napisales :-)
i na koniec,szkoda tylko ze nie potrafisz pisac pod prawdziwym nickiem,ludzi takich bardziej sie ceni,forum jest po to zeby wyrazac opinie,te dobre i te zle ,a jesli nie umiesz tego robic to jestes gorszy od tej pijanej kelnerki bo ona bynajmniej "jawnie chodzi pijana"w miejscu pracy,nie zaklada maski i nie udaje ze to nie ona :mrgreen:
i tak juz calkiem na koniec...napiles sie kolego za bardzo i oo...teraz masz...kelnerke na bani..ja tak kiedys tez mialam,ale wieszz to idzie wyleczyc;-)

Come On England !!!
evika Kobieta
Odwiedzaj膮cy
Odwiedzaj膮cy

Do艂膮czy艂(a): So lut 10, 2007 16:00

Postprzez emilkok1 Cz mar 04, 2010 13:19

ostatnio tam by艂em i jak na Jan贸w to spoko, wogule podoba mi sie 偶e co chwile co艣 tam jest organizowane
emilkok1 M臋偶czyzna
Sta艂y bywalec
Sta艂y bywalec

Do艂膮czy艂(a): Pt lip 13, 2007 23:34

Postprzez kubus Pt mar 05, 2010 13:08

Tak,tak te偶 my艣l臋,偶e jest to fajne miejsce tylko do karaoke mia艂abym ma艂e ale...Karaoke spoko tylko dlaczego w艂a艣nie w niedziel臋?Nie lepiej by by艂o organizowa膰 co艣 takiego w pi膮tki? Raz,偶e to pocz膮tek weekendu, studenci zje偶d偶aj膮 zwykle do dom贸w a wi臋c klienci przybywaj膮, dwa nast臋pny dzie艅 to nie niedziela gdzie studenci w艂a艣nie wtedy wyje偶d偶aj膮 a inni do pracy id膮,wi臋c o ,,wi臋kszym zaopatrzeniu" organizmu nie ma raczej mowy.Rozumiem niedziela-dzie艅 wolny od pracy,ale dlaczego nie pi膮tkowy wiecz贸r,gdzie 偶ycie w Janowie w艂a艣nie wtedy powinno si臋 zaczyna膰...
W pi膮tek wydaje mi si臋, 偶e o wiele wi臋cej ludzi by bra艂o w tym udzia艂 bo to przecie偶 jest fajna rozrywka. Takie moje skromne zdanie.
Ostatnio edytowano 艢r kwi 07, 2010 19:15 przez kubus, 艂膮cznie edytowano 1 raz
kubus Kobieta
Bywalec
Bywalec

Do艂膮czy艂(a): 艢r cze 25, 2008 22:56

Postprzez awangarda-klub So mar 06, 2010 01:55

Cenna uwaga........przemy艣limy temat ,dodam tylko,ze u nas tak ta艅czyc jak i spiewac mo偶na codziennie je艣li tylko kto艣 ma na to chot臋 sprzet do karaoke jest gotowy!!!!!ZAWSZE pozdrawiam i zapraszam
awangarda-klub M臋偶czyzna
Bywalec
Bywalec

Do艂膮czy艂(a): Wt lip 14, 2009 18:51

Postprzez shugar090987 Wt kwi 06, 2010 19:03

Na samym pocz膮tku by艂 to bardzo mi艂y klub z jeszcze bardziej mi艂膮 i przyjemn膮 dla ucha muzyk膮
(stare dobre przeboje) ale niestety impreza w lany poniedzia艂ek zmieni艂a moje dobre pogl膮dy o tym klubie.
Ju偶 na samym wst臋pie ochrona zachowywa艂a sie do艣膰 niestosownie 偶e o kulturze nie wspomn臋.
Wracaj膮c do muzyki jaka by艂a puszczana w poniedzia艂ek to ju偶 jest naprawde koszmar minionego lata :lol:
Samo 艂ubudubu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gdzie jest ten mi艂y Pan kt贸ry puszcza艂 muzyczke
po koncercie ET THUMASONA...??? tamtego klimatu nie zapomn臋:)
Chcialbym wi臋cej imprezowac w Awangardzie i mam nadzieje 偶e zmieni sie tam klimat na ten kt贸ry by艂 na pocz膮tku.
shugar090987 M臋偶czyzna
Przejezdny
Przejezdny

Do艂膮czy艂(a): Wt kwi 06, 2010 18:30
Ostrze偶enia: 1

Postprzez awangarda-klub Wt kwi 06, 2010 22:26

shugar090987 napisa艂(a):Wracaj膮c do muzyki jaka by艂a puszczana w poniedzia艂ek to ju偶 jest naprawde koszmar
shugar090987 napisa艂(a):Chcialbym wi臋cej imprezowac w Awangardzie i mam nadzieje 偶e zmieni sie tam klimat na ten kt贸ry by艂 na pocz膮tku.

Dzi臋kuje za opinie........
Przyznam Panu racje poniedzia艂kowa impreza nie okaza艂a si臋 dobrym rozwi膮zaniem dla naszego klubu,dlatego wracamy do starego sprawdzonego uk艂adu po pierwsze muzyka po drugie ca艂a impreza w jednym miejscu czyli na sali g艂贸wnej. Co do DJ to by艂a jego pierwsza ods艂ona w klubie dlatego prosimy o wyrozumia艂o艣膰 ,na pewno dostosuje si臋 do gust贸w naszych klient贸w. Co do zachowania ochrony...........Przepraszam je偶eli co艣 by艂o nie tak!!!
Pozdrawiam i zapraszam codziennie od 17.00 w week od 13.00 jak tez do odwiedzania naszej strony http://www.awangarda-klub.pl
awangarda-klub M臋偶czyzna
Bywalec
Bywalec

Postprzez XM3N 艢r kwi 07, 2010 17:57

bylem pare razy w klubie i fakt faktem w poniedzialek muzyka slaba byla a reszzta moim zdaniem okey :) no i tanczenie przy stolikach to moim zdaniem blad znowu ktos wpadnie rozleje piwo itd w lany poniedzialek bylo dobrze :) a co jeszcze mozna by bylo zmniejszyc cene wejsciowki :D hehe
XM3N M臋偶czyzna
Sta艂y bywalec
Sta艂y bywalec

Do艂膮czy艂(a): N maja 28, 2006 14:09

Postprzez loraq 艢r kwi 07, 2010 18:35

ochrona - bardzo ok ! 9/10
muza - nie za bardzo 4/10
kelnerki - fajnee:D 8/10
ilo艣膰 ludzi i rozmieszczenie sal - w porz膮dku 6/10
toalety - fatalnie ! 2/10

Ostateczny wynik : powy偶ej przeci臋tnej ;)

0_o
loraq Kobieta
Sta艂y bywalec
Sta艂y bywalec

Do艂膮czy艂(a): 艢r maja 24, 2006 15:47

Postprzez kubus 艢r kwi 07, 2010 19:13

Te偶 by艂am w poniedzia艂ek w klubie :-> i co do muzyki to musz臋 si臋 zgodzi膰. Tak jak shugar090987 napisa艂 to by艂o dos艂ownie takie 艂ubudubu niestety,a szkoda bo nastawia艂am si臋 na typ muzyki bardziej zdatny do ta艅czenia :-( W艂a艣nie co艣 takiego jak puszcza艂 ten ch艂opak co gra艂 na Ostatkach,Tumason'ie,karaoke...troch臋 nowo艣ci,troch臋 starych dobrych przeboj贸w,my艣l臋 偶e ka偶dy by艂 zadowolony.Bo temu nowemu jako艣 tak nie bardzo to wychodzi艂o.Co do toalet i tej gigantycznej kolejki do wc to z mojej strony pe艂na wyrozumia艂o艣膰,nie wina w艂a艣ciciela 偶e znalaz艂 si臋 tam jaki艣 kretyn i rury pozapycha艂.I to nie tylko moje zdanie. A ochrona no c贸偶,miewa chyba lepsze i gorsze dni jak ka偶dy.Wi臋c na to mo偶na przymkn膮膰 oko.Aha nowa sala jeszcze :-> pomys艂 dobry na takie wi臋ksze party jak lany poniedzia艂ek,ostatki czy inne gdzie spodziewana jest spora liczba klient贸w,jak najbardziej ok tylko fajnie by by艂o,jakby by艂o s艂ycha膰 muzyk臋 z sali tanecznej te偶 w tej sali g艂贸wnej.Wtedy wiadomo jaka muzyka jest w danym momencie puszczana co pozwoli艂oby unikn膮膰 cz臋sto niepotrzebnego ruchu. Og贸lnie imprez臋 uznaj臋 za udan膮.
kubus Kobieta
Bywalec
Bywalec

Do艂膮czy艂(a): 艢r cze 25, 2008 22:56

Postprzez awangarda-klub Cz kwi 08, 2010 00:29

XM3N napisa艂(a):a co jeszcze mozna by bylo zmniejszyc cene wejsciowki

W tej kwestii po analizie doszli艣my do nast臋puj膮cych ustale艅: od soboty zasady b臋d膮 nast臋puj膮ce: do 20.00 wst臋p wolny od 20.00 do 22.00 -10z艂 po 22.00-15z艂.
awangarda-klub M臋偶czyzna
Bywalec
Bywalec

Poprzednia stronaNast臋pna strona

Powr贸t do Opinie

Kto przegl膮da forum

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy to forum: Brak zalogowanych u偶ytkownik贸w i 0 go艣ci