Opinie o klubie

Moderator: Moderatorzy og贸lni

Re: Opinie o klubie

Postprzez pajox N lut 14, 2010 18:18

Awangarda mo偶e moderowa膰 tylko dzia艂 o imprezach! Do dzia艂u opinie prawie nikt nie ma dost臋pu Awangarda te偶 nie wi臋c nast臋pnym razem sp贸jrz zanim co艣 napiszesz...

Aha i sk膮d niby przypuszczenie, 偶e jestem adminem forum? Jestem moderatorem, a do panelu administracji dost臋pu nie mam!

Zapraszam na moje portfolio: pajoxdesign.pl
Prawa autorskie wszystkich moich zdj臋膰 oraz grafik prezentowanych na forum zastrze偶one!
pajox M臋偶czyzna
Newsman
Newsman

Do艂膮czy艂(a): N maja 06, 2007 22:39

Postprzez XM3N N lut 14, 2010 19:47

fakt sorry nie spojrzalem dobrze ze o opiniach awangarda nie ma wejsica wiec zwracam honor ze tak powiem. zreszta jak sam wiesz mi nic do tego ze ty robisz strone awangardy bo interes to interes a wytlumaczylem osobie wczesniej ze dlatego wlasnie nie musi klub promowac forum
XM3N M臋偶czyzna
Sta艂y bywalec
Sta艂y bywalec

Do艂膮czy艂(a): N maja 28, 2006 14:09

Postprzez TaDziQ N lut 14, 2010 20:32

ale o co chodzi ;0
nawet je艣li by, to robi艂 co co mi czy tobie do tego ...

awangarda sobie wkleja imprezy ... i moderuje je ...
*** :) tak ma by膰, bo kto ma by膰 藕r贸d艂em info o imprezach jak nie ona

co to by by艂o za info jak bym ja czy ty je wkleja艂

a co do promowania forum w barze ...
do baru id臋 sie napi膰 piwa pos艂ucha膰 muzyki spotka膰 si臋 z kim艣, a nie dowiedzie膰 si臋 o jakim艣 forum ...
TaDziQ M臋偶czyzna
Janowiak
Janowiak

Do艂膮czy艂(a): Pt maja 26, 2006 13:59

Postprzez XM3N N lut 14, 2010 20:45

widze ze nie wiesz o co chodzi wiec moze przeczytaj od poczatku bo to nie ja pisalem o tym forum mi tylko chodzilo o moderacje dzialu ale juz mi pajox wyjasnij wiec nie ma tematu
XM3N M臋偶czyzna
Sta艂y bywalec
Sta艂y bywalec

Do艂膮czy艂(a): N maja 28, 2006 14:09

Postprzez emu Pn mar 01, 2010 14:50

Awangarda hmm....klub jest ok ale ta obs艂uga....pierwszy raz si臋 spotykam z tym ze kelnerki s膮 gorzej pijane ni偶 klienci i na g艂upie piwo trzeba czeka膰 d艂ugo bo kelnerki si臋 bawi膮 na parkiecie !!!!
emu Nieokre艣lona
Przejezdny
Przejezdny

Do艂膮czy艂(a): Pn mar 01, 2010 10:36

Postprzez darex0 Pn mar 01, 2010 15:25

MIA艁EM OKAZJ臉 BY膯 W TYM KLUBIE KILKA RAZY WYSTR脫J JEST NAWET FAJNY. BY艁EM NAWET NA STRIPTIZIE I STWIERDZAM 呕E NIE POTRZEBNIE PRZYJE呕D呕AJ膭 TAM DZIEWCZYNY I NIE POTRZEBNIE IM W艁A艢CICIEL P艁ACI BO KELNERKI WYSTARCZAJ膭CO SAME DAJ膭 SOBIE RADE A JAK JESZCZE SI臉 NAPIJ膭 A TO CHYBA JEST CZ臉STO TO WYCHODZI IM LEPIEJ TANIEC NI呕 STRIPTIZERKOM MOJE SKROMNE ZDANIE
darex0 Nieokre艣lona
Przejezdny
Przejezdny

Do艂膮czy艂(a): Pn mar 01, 2010 15:17

Postprzez pajox Pn mar 01, 2010 16:46

hmmm.... ja bywam tam do艣膰 cz臋sto i jeszcze kelnerki pijanej nie widzia艂em. Owszem na piwo trzeba troch臋 czasami czeka膰 ale si臋 nie rozdwoj膮 przecie偶. Napiszcie kiedy dok艂adnie widzieli艣cie te kelnerki pijane niby?

Zapraszam na moje portfolio: pajoxdesign.pl
Prawa autorskie wszystkich moich zdj臋膰 oraz grafik prezentowanych na forum zastrze偶one!
pajox M臋偶czyzna
Newsman
Newsman

Do艂膮czy艂(a): N maja 06, 2007 22:39

Postprzez awangarda-klub Pn mar 01, 2010 17:09

Dodam jedynie ,偶e nie zawsze nasze kelnerki s膮 w pracy!
awangarda-klub M臋偶czyzna
Bywalec
Bywalec

Do艂膮czy艂(a): Wt lip 14, 2009 18:51

Postprzez kubus Pn mar 01, 2010 18:45

Buhaha pijane kelnerki :lol: taaaa na pewno.Te偶 tam bywam przy czasie i jako艣 jeszcze ani razu nie widzia艂am taczaj膮cych si臋 dziewczyn z tacami.Nie wiem mo偶e jestem jaka艣 niedowidz膮ca...ale nie s膮dz臋,bo to raczej da si臋 zauwa偶y膰.Zreszt膮 no sorry...tak jak awangarda-klub pisze,przecie偶 nikt tam nie pracuje na okr膮g艂o,a pobawi膰 si臋 w swoim miejscu pracy to chyba mo偶na co nie?Wg mnie jak najbardziej.Tak偶e jak ju偶 co艣 takiego mia艂o miejsce to jestem praktycznie na 100% przekonana,偶e by艂o to po godzinach albo po prostu w dniu wolnym od pracy.
kubus Kobieta
Bywalec
Bywalec

Do艂膮czy艂(a): 艢r cze 25, 2008 22:56

Postprzez emu Pn mar 01, 2010 22:07

jak by艂 meffis to chyba nie mia艂y wolnego bo nawet mnie obs艂ugiwa艂y :-D i g艂upi przyk艂ad ostatk贸w!!! ja nie wiem bylem tam ostatni raz i wi臋cej wsp贸lnie z moimi znajomymi nie p贸jdziemy , poniewa偶 kiedy zwr贸ci艂em kelnerce uwag臋 ze czekam30min na zam贸wienie to ona odpowiedzia艂a mi ze nie ma czasu i posz艂a ta艅czy膰 a naprawd臋 zostawiali艣my tam du偶o kasy przykro MI to stwierdza膰 ale taka prawda !
emu Nieokre艣lona
Przejezdny
Przejezdny

Do艂膮czy艂(a): Pn mar 01, 2010 10:36

Poprzednia stronaNast臋pna strona

Powr贸t do Opinie

Kto przegl膮da forum

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy to forum: Brak zalogowanych u偶ytkownik贸w i 0 go艣ci