[29.01.10] Kabaret LO呕A 44

Moderatorzy: awangarda-klub, Moderatorzy og贸lni

Re: [29.01.10] Kabaret LO呕A 44

Postprzez Jurek.K N sty 31, 2010 11:16

Sprysio docieranie z ofert膮 do zak艂ad贸w pracy i sprzeda偶 grupowych wej艣ci贸wek dla pracownik贸w ma sens, pod warunkiem 偶e zak艂ad pracy ma fundusz socjalny. Ma艂o jest takich zak艂ad贸w w Janowie, nie mniej Tw贸j pomys艂 jest bardzo s艂uszny.

Jurek.K M臋偶czyzna
Mieszkaniec
Mieszkaniec

Do艂膮czy艂(a): N cze 18, 2006 14:09

Postprzez kubus N sty 31, 2010 11:36

Sprysio ma racj臋, tutaj potrzeba mocnej reklamy-odpowiednio wcze艣nie porozklejanych plakat贸w, ulotek porozrzucanych po ca艂ym mie艣cie,najlepiej i o ile to mo偶liwe w miejscach masowych skupisk Janowiak贸w-jak dla mnie Biedronka,Carrefour,dom towarowy itp. tam zje偶d偶aj膮 ludzie z ca艂ego miasta,ba a nawet z poza.
Porz膮dna strona internetowa ju偶 jest i to bardzo du偶y plus,ale potrzeba jeszcze czego艣 wi臋cej,by 艣ci膮gn膮膰 ludzi...

A co do plakat贸w Lo偶y to by艂y w parku wywieszone,czy gdzie艣 jeszcze to nie wiem.
kubus Kobieta
Bywalec
Bywalec

Do艂膮czy艂(a): 艢r cze 25, 2008 22:56

Postprzez gumis1509 N sty 31, 2010 13:07

Nie rozchodzi si臋 tu, o brak 鈥瀔ulturalno艣ci鈥 w艣r贸d janowiak贸w, tylko nie rozumiem czemu prze偶yli taki 鈥瀌ramat鈥 w awangardzie i denerwuje mnie obarczanie za 鈥瀗iewypa艂鈥 janowiak贸w, pewnie wszyscy cierpimy na brak kultury.
Dlaczego mam docenia膰 偶e przyjecha艂 jaki艣 tam 鈥瀔abaret鈥 osobi艣cie nie przepadam specjalnie za t膮 form膮 rozrywki, jak przyjechali to wszyscy powinni, id膮c za tym tokiem my艣lenia, doceni膰 to i przyj艣膰 zobaczy膰, 艣mieszne鈥 a jeszcze zap艂aci膰, no tak zapomnia艂em.
鈥濲an贸w rozrywki na wy偶szym poziomie jak wida膰 nie bardzo potrzebuje...鈥
A niby dlaczego, jeden incydent i prosz臋鈥 nikt nie bierze pod uwag臋 ile ta kultura kosztuje, a wszak je艣li chodzi o Jan贸w to przede wszystkim o to chodzi i nie dziwcie si臋 dlaczego nasi rodzice nie chodz膮 do restauracji itd.

gumis1509
gumis1509 M臋偶czyzna
Bywalec
Bywalec

Do艂膮czy艂(a): Pn mar 12, 2007 07:58

Postprzez awangarda-klub N sty 31, 2010 13:30

gumis1509 napisa艂(a):tylko nie rozumiem czemu prze偶yli taki 鈥瀌ramat鈥 w awangardzie i denerwuje mnie obarczanie za 鈥瀗iewypa艂鈥 janowiak贸w,

Chcia艂bym zaakcentowa膰,偶e nie ma dramatu z powodu, niewypa艂u kabaretu, nie liczyli艣my na t艂umy i brali艣my pod uwag臋 ,i偶 jest to rozrywka niszowa , nie dla ka偶dego, natomiast nie przypuszczali艣my ,ze nie przyjdzie praktycznie nikt!!!!!! to jest dla nas nie wyobra偶alne 偶e, na ponad 200 nauczycieli wszystkich janowskich szk贸艂, ilu艣 tam urz臋dnik贸w, itd. nikogo nie interesuje taka forma rozrywki!!!!! to jest dla nas szok socjologiczny!chyba ,偶e to jakie艣 fatum nieszcz臋艣liwych zbieg贸w okoliczno艣ci niemocy, a mo偶ne porostu niech臋膰 do czegokolwiek po tygodniu pracy?............tego nie wiemy i nie zamierzamy roztrz膮sa膰, a ju偶,na pewno nie b臋dziemy nikogo zmusza膰 i pr贸bowa膰 zawraca膰 kijem Wis艂臋.......porostu by艂o nie wysz艂o i wiecej nie zdecydujemy si臋 na co艣 podobnego .
Sprysio napisa艂(a):Jak dom kultury organizowa艂 wyst臋py kabaret贸w

Ja osobi艣cie b臋d臋 czeka艂 na to co zorganizuje dom kultury, bo kabaret to naprawd臋 艣wietna zabawa.............
awangarda-klub M臋偶czyzna
Bywalec
Bywalec

Do艂膮czy艂(a): Wt lip 14, 2009 18:51

Postprzez Jurek.K N sty 31, 2010 13:41

Sprysio poruszy艂 bardzo wa偶ny temat reklamy, promocji.
Dla mnie, jakkolwiek by to nazywa膰 to po prostu sprzeda偶, sprzeda偶 swoich us艂ug, sprzeda偶 oferty.
Nie wiem czy pomog臋, ale zapraszam na mojego bloga, do artyku艂u traktuj膮cego o sprzeda偶y: http://www.trener-biznesu.eu/blog/?p=54
By膰 mo偶e pomog臋 inaczej spojrze膰 na proces oferowania us艂ug klientom.

Jurek.K M臋偶czyzna
Mieszkaniec
Mieszkaniec

Do艂膮czy艂(a): N cze 18, 2006 14:09

Postprzez pajox N sty 31, 2010 13:47

Dom kultury organizowa艂? Je偶eli chodzi o Kabaret pod Wyrwigroszem i Formacj臋 Chatlete to dom kultury tego nie organizowa艂 tylko wynajmowa艂 sale organizatorom (bodaj偶e z Zamo艣cia). A, 偶e im si臋 chcia艂o chodzi膰 po firmach i sprzedawa膰 bilety to i zawsze by艂o te 300 os贸b. Gdyby klub si臋 zajmowa艂 roznoszeniem i wciskaniem bilet贸w na si艂臋 to na nic innego by nie starczy艂o czasu. Ale plakat贸w i wed艂ug mnie by艂o za ma艂o!

Zapraszam na moje portfolio: pajoxdesign.pl
Prawa autorskie wszystkich moich zdj臋膰 oraz grafik prezentowanych na forum zastrze偶one!
pajox M臋偶czyzna
Newsman
Newsman

Do艂膮czy艂(a): N maja 06, 2007 22:39

Postprzez gumis1509 N sty 31, 2010 13:53

A ilu z tych 200 nauczycieli... przychodzi na "piwo" ewentualnie co艣 zje艣膰...
Mo偶e w tym tkwi problem, jak to wcze艣niej pisali... za ma艂o informacji na ten temat by艂o na "mie艣cie"

gumis1509
gumis1509 M臋偶czyzna
Bywalec
Bywalec

Do艂膮czy艂(a): Pn mar 12, 2007 07:58

Postprzez Farszena N sty 31, 2010 19:03

Widz臋, 偶e od pewnego czasu wpisy Awangardy s膮 coraz bardziej natarczywe i pe艂ne 偶alu. Czego si臋 spodziewali艣cie? Wasz klub otworzyli艣cie stosunkowo niedawno i za po艣rednictwem tego forum i na podst. informacji z forum robili艣cie zmiany , organizowali艣cie imprezy itp. Ale nie mo偶ecie si臋 opiera膰 tylko na tym co tutaj si臋 dowiecie. Nie urodzilem sie wczoraj i nie jeste艣cie pierwszym klubem, barem jak kolwiek zwa艂, kt贸ry otworzyli w Janowie. Niekt贸rzy nie robili takiego wywiadu jak wy i jako艣 si臋 utrzymuj膮 i nie narzekaj膮 naoko艂o 偶e tak czy siaka forma rozrywki w Janowiak贸w nie zainteresowa艂a. Trudno, kto艣 napisa艂 nie zawr贸cisz kijem Wis艂y, to chyba prawda. Rozumiem 偶e chcecie dogodzi膰 klientom i sie staracie, ale to juz chyba przesada takie narzekanie i te wykrzykniki!!!!!!!!!! chyba nie s膮 na miejscu? Czasem jak chce si臋 z艂apa膰 kilka srok za ogon na raz klub-kawiarnia-restauracja-bar-dyskoteka, bale, koncerty - gala boksu itp. to nie dziwcie si臋, 偶e komu艣 co艣 si臋 nie spodoba. A kto powiedzia艂, 偶e jak czego艣 wcze艣niej nie by艂o to od razu ka偶dy sie na to rzuci? Wi臋c troch臋 dystansu i mo偶e zachowajcie sobie swoje uwagi dla siebie. Bo z tego rozgoryczenia i robienia na si艂臋 dobrze mo偶na si臋 zniech臋ci膰.

Marcell Amal Andreu
Farszena M臋偶czyzna
Odwiedzaj膮cy
Odwiedzaj膮cy

Do艂膮czy艂(a): N cze 04, 2006 12:45

Postprzez awangarda-klub Pn lut 01, 2010 01:03

Tak czy siak,impreza si臋 nie uda艂a, ale co nas nie dobije to nas wzmocni.......przynajmniej mamy taka nadzieje. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszany na ci膮g dalszy..
awangarda-klub M臋偶czyzna
Bywalec
Bywalec

Do艂膮czy艂(a): Wt lip 14, 2009 18:51

Postprzez siekierA Pn lut 01, 2010 10:03

awangarda-klub napisa艂(a):to jest dla nas nie wyobra偶alne 偶e, na ponad 200 nauczycieli wszystkich janowskich szk贸艂, ilu艣 tam urz臋dnik贸w, itd.

Tutaj po 艣liskim gruncie pojecha艂e艣, zw艂aszcza je艣li chodzi o nauczycieli. Ludowi prostemu wydaje si臋, 偶e chodzenie do lokali (bez znaczenia na poziom lokalu), to czyn rozpustny i demoralizuj膮cy wielce. Zbieramy tu pok艂osie czas贸w PRL-u, gdzie we wszelkich knajpach i restauracjach chla艂o si臋 na um贸r i nie by艂y to miejsca maj膮ce zwi膮zek z jak膮kolwiek kultur膮. Naszym rodzicom taki obraz pozosta艂 w g艂owach do dzi艣, st膮d odpowied藕, dlaczego tych miejsc nie odwiedzaj膮. Nauczyciel za艣 widziany w owych miejscach sta艂by si臋 w oczach wielu osob膮 niegodn膮 do wychowywania m艂odzie偶y, bo jak kto艣 zdemoralizowany mo偶e dzieci naucza膰? Znam histori臋 (w艂a艣nie z Awangardy!), gdzie pewna moja znajoma nauczycielka siedzia艂a przy piwku z przyjaci贸艂mi, na co natkn臋艂y si臋 dwie dobrze wci臋te mamusie dzieciak贸w, kt贸rych to owa nauczycielka mia艂a w klasie. Nast臋pnego dnia zacz臋艂y si臋 ploty, 偶e pani taka to a taka 艂azi po knajpach i popija. Wi臋c nadal liczysz na nauczycieli? Jestem pewien, 偶e wielu z nich w celu zaczerpni臋cia 'kultury wy偶szej' pojedzie tam, gdzie nikt ich nie rozpozna i nie nara偶膮 si臋 na plotki zrodzone w t臋pych g艂owach. Chcia艂bym, aby kto艣 nie zrozumia艂 tego wpisu, 偶e mam co艣 przeciwko inicjatywom Awangardy. Ciesz臋 si臋, 偶e w Janowie wreszcie co艣 si臋 dzieje i 偶e znalaz艂 si臋 kto艣 odwa偶ny, by takie dzia艂ania wprowadzi膰. Nie mo偶na jednak zapomina膰, 偶e to nadal jest Jan贸w, gdzie mentalno艣膰 mieszka艅c贸w jest wyj膮tkowo specyficzna i sensacji szuka si臋 tam, gdzie tak naprawd臋 jej nie ma, a najlepsz膮 rozrywk膮 jest kogo艣 oczerni膰.
siekierA M臋偶czyzna
Mieszkaniec
Mieszkaniec

Do艂膮czy艂(a): N maja 28, 2006 19:48

Poprzednia stronaNast臋pna strona

Powr贸t do Imprezy

Kto przegl膮da forum

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy to forum: Brak zalogowanych u偶ytkownik贸w i 0 go艣ci