I jak tu nie kochać UE?

Czyli cała ta nasza biurokracja... Możemy tutaj wyrazić nasze opinie i sugestie na temat wladz Janowa Lubelskiego.

Moderator: Moderatorzy ogólni

I jak tu nie kochać UE?

Postprzez czif Pn gru 28, 2009 01:08

Byłem dziś na szklarni, na tzw. widokówce. Wchodząc na górę zauważyłem tabliczke z napisem "wieża widokowa współfinansowana przez UE... itd." W tym nie ma nic dziwnego. Ale będąc na górze zauważyliśmy tabliczkę przypięta do ławki "ława z bali projekt współfinansowany ..." itd. Pośmialiśmy sie troszeczkę, lecz uspokoiwszy się dostrzegłem jakąs tabliczke na koszu na śmieci, który znajduje sie po 2 stronie. Oczywiście potężny uśmiech ponownie zagościł na mojej twarzy, poszedłem więc zobaczyć co tam jest napisane. I nie myliłem sie "Kosz na śmieci drewniany wpółfinansowany przez UE..."

Mówcie co chcecie, dla mnie to parodia. Pewnie koszt wyprodukowania, tabliczki był porównywalny do kosztu wyprodukowania owej ławki z bali czy też kosza. Prosiłbym, kogoś kto wybiera sie w tamte strony zabranie ze soba aparatu i zaprezentowanie tych zdjęć na forum. Ciekawe jak na owe tabliczki zareagowałby Maciej Orłoś i jego teleexpresowy dowcpi.

Człowiek jest jak stolarz. Stolarz żyje, żyje, a potem umiera. Tak też bywa z człowiekiem.
czif Mężczyzna
OdwiedzajÄ…cy
OdwiedzajÄ…cy

Postprzez nire Pn gru 28, 2009 01:40

Jakby tam pisało, "Współfinansowane przez UE product made in china", to dopiero byłby dylemat, co?
A jakiż uśmiech :)
nire Kobieta
Janowiak
Janowiak

Postprzez tgR Pn gru 28, 2009 04:08

moze ot jakas krypto reklama te tabliczki
moznaby je poodkrecac i porozdawac znajomym :)

"... co mam powiedziec ? naprawde nie wiem, pozatym, że byłeś moim przyjacielem ..."

tak to do was - "psełdo-ziomki" z janowa ...
tgR Nieokreślona
OdwiedzajÄ…cy
OdwiedzajÄ…cy

Postprzez szymekds Pn sty 18, 2010 23:02

tgR napisał(a):moze ot jakas krypto reklama te tabliczki

to nie reklama takie tabliczki lub naklejki muszą być na każdym większym urządzeniu które jest finansowane z UE to jest dla tych co kontrolują jak została wydana kasa czy zgodnie z projektem
szymekds Mężczyzna
Przejezdny
Przejezdny

Postprzez tgR Wt sty 19, 2010 00:05

szymekds napisał(a):
tgR napisał(a):moze ot jakas krypto reklama te tabliczki

to nie reklama takie tabliczki lub naklejki muszą być na każdym większym urządzeniu które jest finansowane z UE to jest dla tych co kontrolują jak została wydana kasa czy zgodnie z projektem

1 linia to byla ironia, moze jej tu nie widac ale uwierz mi jest
2 plan dzialania :P

ale nie uwazasz ze to przesada ? jakby niemogli sieknac 1 tabliczki ze wszystko sponsorowane przez pla pla pla

"... co mam powiedziec ? naprawde nie wiem, pozatym, że byłeś moim przyjacielem ..."

tak to do was - "psełdo-ziomki" z janowa ...
tgR Nieokreślona
OdwiedzajÄ…cy
OdwiedzajÄ…cy

Powrót do Administracja

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości