Siatkówka plażowa - reaktywacja

Tutaj zamieszczane są nowości z portalu.

Moderatorzy: pajox, Jacko, magirk, Newsman

Siatkówka plażowa - reaktywacja

Postprzez Maupioza Cz lip 30, 2009 13:54

Miło mi jak zwykle zaprosić wszystkich Forumowiczów na kolejna imprezę z lepszym lub gorszym skutkiem organizowaną przez MOSiR. Tym razem będzie to jakże widowiskowa siatkówka plażowa, której organizację ośrodek wznawia w tym roku. Mam nadzieję, że się skusicie i wpadniecie pokibicować, no chyba że ktoś chce spróbować własnych sił. Lista startowa jest jeszcze otwarta do 8.08 2009 do godziny 9.00. Komunikat zawodów na http://www.mosirjanow.pl Pozdrawiam
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Maupioza Nieokreślona
Przejezdny
Przejezdny

Postprzez pajq So sie 01, 2009 00:13

Za mocne ekipy. :-D Mimo wszystko przyjdę obejrzeć, jak grają.

"Trance nigdy nie zginie, tego jestem pewien, gdyż wciąż ewoluuje. To jedyna muzyka, która nie tylko powoduje, że tańczysz, wywołuje również Twoje łzy, pozwala marzyć. Taka muzyka nie może przejść do lamusa." - Jose Amnesia
pajq Mężczyzna
Moderator
Moderator

Postprzez pajox Cz sie 06, 2009 12:29

Ja też może wpadnę kilka zdjęć zrobić. Szkoda tylko, że wg pogody ma nie być za gorąco. Chociaż osobiście bym na to nie narzekał ;]

Zapraszam na moje portfolio: pajoxdesign.pl
Prawa autorskie wszystkich moich zdjęć oraz grafik prezentowanych na forum zastrzeżone!
pajox Mężczyzna
Newsman
Newsman

Postprzez pajq Cz sie 06, 2009 15:02

Nawet dobrze, że nie będzie. Byle nie padało, bo na mokrym piasku lipa. ;-) Jeśli przyjadą goście z Lublina i Stalowej to może być ciekawie.

"Trance nigdy nie zginie, tego jestem pewien, gdyż wciąż ewoluuje. To jedyna muzyka, która nie tylko powoduje, że tańczysz, wywołuje również Twoje łzy, pozwala marzyć. Taka muzyka nie może przejść do lamusa." - Jose Amnesia
pajq Mężczyzna
Moderator
Moderator

Postprzez bis So sie 08, 2009 00:56

jaki mokry piasek? ma być zajefajnie gorąco więc i bedzie na co popatrzeć.szykujcie się dziewczęta:) na nasze nagie torsy:)
bis Mężczyzna
Turysta
Turysta

Postprzez pajox So sie 08, 2009 23:23

Orientuje się ktoś ile jest tych drużyn?

Prawa autorskie wszystkich moich zdjęć oraz grafik prezentowanych na forum zastrzeżone!
pajox Mężczyzna
Newsman
Newsman

Postprzez pajq So sie 08, 2009 23:54

Rozumiem, że w finałach gra osiem, tak?

pajq Mężczyzna
Moderator
Moderator

Postprzez pajox Wt sie 11, 2009 20:02

Åšmieszy mnie troszkÄ™ tekst umieszczony w janowlubelski.pl o tych zawodach, tutaj cytat
redakcja janowlubesli.pl napisał(a):Kilka tysięcy widzów, ponad 20 zespołów, emocje i zagrania zawodników znane dotąd wyłącznie z przekazów telewizyjnych...[...]

Kilka tysięcy? :lol:
W niedziele do godz 12.30 (kiedy jeszcze byłem) przy boisku było może max 50 osób, w późniejszych godzinach z tego co widać na zdjęciach z MOSiRu ta liczba bardzo nie wzrosła. Na kwalifikacjach ze zdjęć wynika, że mogło być max kilkanaście osób. Poza tym w niedziele koło 10tej była garstka ludzi.

Kilka tysięcy osób to mogło być wtedy łącznie nad zalewem....

tutaj link do całości tekstu:
http://www.janowlubelski.pl/news/n_090811.html

tutaj tekst z MOSiRu:
http://www.mosirjanow.pl/news/new_090810.html

pajox Mężczyzna
Newsman
Newsman

Powrót do Aktualności

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości