polecam K. Kurasiewicza z Janowa, współpracuje z tymi z Kraśnika oni mają studio i zgrywają wszystko nieźle to wychodzi tylko trzeba ich przycisnąć bo w sezonie mają strasznie dużo roboty i troszkę może trwać skręcenie filmu. Moja opinia oparta jest na obejrzeniu kilkunastu filmów weselnych rożnych produkcji i stwierdzam, że zdecydowanie skręcają najlepiej :) Jest taki jeden z Janowa działał na weselu mego kolegi nie wiem jak się nazywa i filmu nie widziałem ale zaskoczył mnie "długością pracy" (był na weselu do prawie 3) a dodatkowo miał cyfrówkę i pstrykał zdjęcia. Z tym jest tylko taka sprawa, że to było wesele jego kolegi więc może sam z siebie chciał dłużej popracować. Tego nie wiem?
ja też bym polecił tego pana Kurasiewicza tylko nie wiem jak u niego z terminami .Ale próbuj. Posiadam jego numer telefonu jakby Cię interesował. mój numer gg to 1750358
jest jeden kamerzysta z Kraśnika niegodny polecenia wiec lepiej na niego nie trafić.. a dlaczego?.. no właśnie... jakieś 4 lata temu kamerował studniówke mojej dziewczyny na której również byłem to tak sie zapił ze przycioł zgona przy stole więc ucznowie jak chcieli mieć jakiekolwiek nagranie pamiątkowe z imprezy to musieli wziąć sprawy w swoje ręce i sami kamerować... Kamerzysta godny polecania hahaha p.s. żeby tego było mało spiąć upojony alkoholem został okradziony z telefonu i portfela i po dzień dzisiejszy nikt nie wie kto to zrobił